novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
subota, 10.04.2010.

Vampir-Nightlife

O vampiru:
Vampir je biće koje dobijemo u ekspanziji Nightlife.U toje ekspanziji dobivamo i grad imenom Downtown,u tom gradu žive Count i Countessa,dva vampira koje možete sresti usred noći u klubu.yes
Kako ga napraviti:
Za napraviti vampira postoje dva načina:
1.Po noći odvedite simsa u Downtown,tamo će biti Count i Countessa.Sprijateljite se s Countom pa u mnogobrojnim opcijama izaberite ''bite necks''.Onda će vašeg simsa ugristi vampir i on će se pretvoriti u vampira.fino
2.U susjedstvu upišite ''boolProp testingCheatsEnabled true'',zatim uđite u kuću,pritisnite shift i kliknite na simsa,u mnogobrojnim opcijama nađite ''make vampir'',to kliknite i pričekajte malo.Sada je vaš sims postao vampir.puknucu


Prednosti vampira:Ne stari,može letjeti(postaje šišmiš),može se šuljatkaratteristični očnjaci,crvene oči(ma kakve boje one prije bile),blijedu kožui.
Nedostaci vampira:Ne može imati djecu,ne može biti budan po danu(vampire preko dana MORATE staviti spavati u lijes inače će vam umrijet.
Ako se želite izlječiti od vampirizma nazovite gataru(apartment life) i kupite napitak..A kupiti ćete ga tako da kliknete na nju i onda na buy potion>Vampirisim.Sada će vaš vampir monovno postati sims i moći ćete s njim normalo igrati.

Privlačnost/Odbojnost

Kolonjska voda
Smrad
Debljina
Vitka figura
Naočale

Boja kose (plava, crvena, smeđa, crna, siva, ili posebna)
Šešir
Brada
Šminka cijelog lica
Šminka
Svečana odjeća
Kupaći kostimi
Donje rublje

Vampirizam (prisutan samo ako je Nightlife instaliran)

Još malo NPC-a iz Nightlife-a:
Gospođa Crumplebottom
Gospođa Crumplebottom je daleki rod liku sličnog imena u The Sims: Hot Date. Gade joj se svi javni oblici iskaza ljubavi te će opomenuti Simse koji ne sreću njene standarde ponašanja, a kazniti će ih udarcem svoje torbice. Sim ju može izazivati zafrkavajući se s njom.

Diva
Ovog je NPC Sima gotovo nemoguće osvojiti, a najčešće ju se može vidjeti sa ogledalom u ruci dok si popravlja frizuru. Iako je spoj sa njom težak, Diva je vrijedna utrošenog vremena i energije. Još jedna njena prednost jest da je na najvišoj razini karijere za Lijenčine, tj. Professional Party Guest. Jednako važan je i njen veliki broj prijatelja, što je veoma poželjno kod Simsa kojima je potreban dobar broj prijatelja za napredak u pojedinoj karijeri. Diva ima aspiraciju bogatstva i žudi za novcem i skupocjenim predmetima koji će ispuniti njen dom. Zbog toga, život sa Divom zna biti veoma skup.

Faca
Faca je još jedan izazov za spoj, i jednako ga je teško impresionirati kao i Divu. Kao i Diva, Faca ima veliki krug prijatelja i velik broj Simoleonsa u svome džepu, što ga čini odličnim izborom za "Move In" opciju. Doduše, Faca ima aspiraciju romantici, i zainteresiran je za gotovo svakog ženskog Sima u gradu. Teško ga je pronaći u centru grada, baš kao i Divu, a dijeli svoje ime sa poznatim likom iz serije Seks i grad.

Majmuni
Majmuni (The Slobs) su još jedan NPC dodatak u Nightlife ekspanziji. Nije ih tako teško impresionirati kao Divu i Facu, ali, kao što im i ime implicira, oni majmuni i ljenčine. Posjeduju aspiraciju užitka i lako se prepoznaju po raščupanoj odjeći i odvratnim plinovima koje ispuštaju. Majmuni su potpuna suprotnost Divi i Faci.
Grof ("Count") i Grofica ("Countessa")
Najmoćniji od svih vampira, ovi NPC Simsi imaju sposobnost da svakog Sima pretvore u vampira. Sa jednim ugrizom, Grof se može pobrinuti da Sim nikada više ne izađe na danje svijetlo. Vjerojatno najlukaviji od svih NPC Simsa, najteže ga je pronaći. Njegov ženski ekvivalent je Grofica. Vampiri hodaju sa jednom rukom ispred svoga lica i teško ih je zaobići. Adolescenti se isto mogu pretvoriti u vampire ako ih ugrizu roditelji.

A za obožavatelje filma ''Sumrak'' i njegove sage ''New moon'' ovdje možete skinuti Bellu i Alice.



| 11:28 | Komentari (4) | On/Off | Print | # |