novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
ponedjeljak, 19.04.2010.

The Sims 2:Castaway stories

Ovo je još jedan stories nakon Pet stories i Life stories.U njemu nema određene priče već je sami kreirate.
Na izboru imate simse: David Bennett,Jessica Knight,a možete napraviti i vlastitog simsa i s njim igrati.Cilj igre je osigurati simsu hranu,vodu i prenočište koje morate sami sagraditi.Vaš sims napreduje tako da izvršava mnogobrojne zadatke koji vam se prikažu pored njegove slike dolje.
Sa nekoliko izvršenih zadataka otvaraju vam se nova mjesta na koje vaš sims mora ići da bi uspio napraviti svoju kuću ili slično.Nakon nekog vremena morate otići po Tiki idola.Tamo čete upoznati mnogobrojne majmune s kojima se možete sprijateljiti dajući ima banane.
Nakon nekog vremena doći će vam zadatak da usvojite majmuna imenom Waiata.To je majmun koji se je naviše suprodstavljao da uzmete Tiki idola i s kojim ste se vjerojatno najviše puta potukli.
Waiata će postati jako druželjubiv sladak majmun,koji će se(ako imate ženskog simsa)zaljubiti u vas i kojemu ćete moći dati zadatak da poljubi vašu simsicu.
Isto tako mogu se pojaviti i hijene koje isto tako ljubomorno čuvaju Tiki idola.
U ovome storiesu ima različitih likova.Neki od njih su ovi:


Profesor Winford Rhinehart: stari znanstvenik koji je učinio opsežna istraživanja na otoku, pa ima veliko znanje o povijesti otoka i kulture. U početku, on je vrlo korisan za glavnog lika i druge preživjele, ali kako se priča nastavlja, njegove prave namjere se otkrivaju.
Ron Condor: Pilot helikoptera koji stiže na kraju na zadatku da dostavi Top-Secret paket profesoru Rhinehart. Također spašava preživjele putnike sa broda Solomon Queen.
Manave's plemena

Fangaloka Manave: Šef i otac Nanihi. On poziva glavnog lika jer je u plemenu u plemenu Festival vulkana, kao počasnog gost.
Huhana Manave: Šef supruga i majka Nanihi. Ona plete glavni lik jedro kao neka vrsta gesta za spas svoje kćeri život.
Nanihi Manave: kći načelnika i Huhana. Nestašna i zaigrana, ona je proganja čopor divlje hijene kad se glavni lik susreće nju.
Amanaki Tama: pleme je šaman, poznata među mještanima kao darovit i mudar. On je posvećen lokalnim običajima i vjerovanjima, a izgleda da je igra riječima osobnost.
Rohahu Anuata: Šef oprezu. On služi kao glasnik između Manave obitelji i glavni lik.
Ljubav interese
Emobi Whetu: Jedan od mještana treba pomoć sa svojim uporište. Njemu treba pomoć stražnjica Becase on nije uporište serviser
Timoti Fekitoa: Jedan od mještana u selu tržište. On je vidio slikarstvo na stalak, a željeli biste imati društvo za igru šah s.
Akolo Mamanu: Jedan od mještana u selu Harbor. On želi imati staklenku krijesnice za korištenje svjetla u noć.
Ahjo mata: Jedan od mještana u selu Harbor. On je Rainui mlađeg brata i potrebama ruku u Spearing ribe.
Rainupot Heimata: Jedan od mještana u selu Harbor. Ona je Ahjo je zapovjednički sestre i želi da joj netko gurnuti na zamahu.
Oramuma Herenui: Jedan od mještana u selu tržište. Ona je loše pamćenje i čežnjom za pjevanje Kamen iz Scavenger polja.
Kiri mata: Jedan od mještana u selu tržište. Ona želi da je glavni lik na vidjelo trash jamu za nju.
mata Tehea: Jedan od mještana u selu Harbor. Ona ne zna kako igrati instrument i želi da igra glavni lik nešto za nju.
Solomon Queen
Hugh Bailey: preživjelog iz Salomon kraljice. Pohlepni i manipulativni, on preuzima Shady Lagoon, glavni lik je drugo prebivalište, bez oklijevanja.
Sandra Barnham: preživjelog iz Salomon kraljice. Ona izgleda kao da su lagani interes Hugh i vrlo je nostalgičan.
Gina Gibson: preživjelog iz Salomon kraljice. Ona je prikazan kao ditsy i odvažnije mlade dame.
Robby Smith: preživjelog iz Salomon kraljice. On voli da se zabavite stalno. On je na kraju odlučuje da ostane na otoku s Emmom Langsford.
Emma Langsford: preživjelog iz Salomon kraljice. Ona ima veliki zaljubljen Robby, i na kraju ona slijedi Robby odluku da ostane na otoku.
Bart Pittman: glavni inženjer za Salomon kraljice. On je jedini preživio naći na Vulkan Island, a kad umire glavni lik ga pronađe. U svom završnom dahu, otkriva istinu o Rhinehart profesor u glavni lik.
Izvor likova: Wikipedia

Nadamo se da vam je ovaj sadržaj pomogao u istraživanju vašega tropskog raja



| 16:48 | Komentari (13) | On/Off | Print | # |