novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
četvrtak, 22.04.2010.

Priča o obitelji Goth i Newbie

Priča obitelji Goth

Obitelj Goth ste mogli naći u The Sims 1. Tamo su bili članovi porodice Mortimer, Bella i Cassandra Goth.Mortimerovo ima izvedeno je iz talijanske riječi mort što znači smrt,u The Sims 2 on je doba adult i oženjen sa Bellom. Bella, na italijanskom znači ljepota. Njihova kćer zove se Cassandra koja je u The Sims 1 bila je dobi child.Cassandra je brzo postala i doba teen,a njena majka Bella rodila je sina imenom Alexander. Kada je Alexander malo porastao, Cassandra ga je ovela u shoping. Mortimer i Bella su odlučili vrijeme bez djece provesti opuštajući se i iskoristiti to vrijeme da budu nakon duže vremena ponovno sami.Mortimer je otvorio šampanjac i bili su u intimnom trenutku. Alexander i Cassandra su se zadržali u shopingu, a Bella i Mortimer nisu se razdvajali.Nakon nekoga vremena nisu više znali što bi od slobode pa su izašli ispred kuće i gledali zvijezde,a već je pala i noć. Zapravo bila je to prava ljubavizmeđu Belle i Mortimera. Od jednom dok su tako gledali u zvijezde,s neba je samo doletio leteći tanjur. U tom tanjiru su bili vanzemaljci,koji su oteli Bellu. Mortimer je vukao Bellu za noge, no nije uspio spriječiti otmicu. Mortimer je čekao ali se Bella nije vraćala. Cassandri i Alexanderu je smislio priču kako im je mama otišla na službeni put, razmišljajući da će je vratiti. No, godine su prolazile ali Bellu nisu vraćali, a Mortimer je gubio nadu da će ikada doći. Mortimer je nako nekog vremena postao doba Old. Cassandra doba Adult a Alexander Child, a od Belle ni traga.I onu sada takvi u The Sims 2. Mortimer nije više mogao živjeti bez ljubavi i pronašao ljubavnicu Dinu Caliente sestru Nine i kći bogatog Italijanskog mafijaša. Cassandra je našla se zaljubila u Don-a Lotharia,velikog ljubavnika, također zaljubljen u Dinu i Ninu Caliente. Takođe i u njegovu kućnu pomoćnicu.
Alexander je postao najbolji đak u Strange town-a u a i šire. Kada su Bellu oteli izvanzemaljci oteli, napravili su njenu.kopiju. Bellina kopija šeta ulicama Strange town-a. Kada ste u susjedstvu Sims-a 2 u gradu Pleasantiview-u, ako malo zumirate na balon, vidjeti ćete Bellu i Mortimera u balonu ali iz The Sims 1. Maxis je namjerno napravio priču ove Goth family, no sumnja se da je Maxis prilikom provjeravanja The sims 2, slučajno izbrisao Bellu. I da ljudima ne bi bilo čudno, izmislio su ovu priču. Ako nekog simsa u Strange town-u zaljubite sa Bellom i preselite u Pleasntiview kod Mortimera, Bella se neće sjećati svoje djece i svojih roditelja, a također ni da je sa Mortimerom bila u braku. Ne zna se da li Bella može doći kući i sjećati se svoje prave porodice, ali kažu da to može pomoću nekog petch-a. Ali kada se Bella vrati u kuću poslije par minuta će nestati i pisati da je umrla u nekom drugom gradu. U The Sims 3 priča o njima se nastavlja, samo što su u The Sims 3 Bella i Mortimer djeca. Da li će se uspjeti otkriti i riješiti tajna ove porodice u Simsima, koja je postala glavna tajna svih strastvenih igrača sims-a. To ne znamo, ali pred nama je novi i još bolji serial ove igre koji će nam pružiti mnogozabave, a također i misterija.


ZANIMLJIVOSTI:
¤ Ako imate nastavak The Sims 2 2 seasons, onda ste primjetili da je Maxis napravio porodicu kao Goth, samo dao različita imena: Stella kao Bella, Morty kao Mortimer, Sandra kao Cassandra a Xander kao Alexander. Porodica se zove Roth. Tu možete vidjeti Stellu (Bellu) kao da je doba adult, njenog muža Morty-a(Mortimer-a) koji je također adult, Sandru (Cassandru) koja je doba child, i takođet Xander-a ili Alexander-a koji je također child. I da ne bi došlo do zabune ovo nisu imena prave Goth family, ovo je Maxis napravio u Simsu 2 seasons kao neku Roth family da bi na neki način ispravili grešku,iz običnog The Sims 2.
¤ Bellino djevojačko prezime je Bachelor, ako imate The Sims 1 mogli ste naći Bellinog brata.


Pogledajte razlike između Belle iz Strange town-a i Pleasantiview-a:


Ovako izgleda Bella u The sims 1,2 i 3:


Toliko o obitelji Goth.

Priča obitelji Newbie

Sigurno se sjećate obitelji Newbie,možda i ne,no oni su se još nalazli u The Sims 1. To je čelavi Bob i njegova žena Betty. Bob-ov otac zvao se Robert, a majka Mags. Betty-ni roditelji zvali su se Vadim i Fatima. U The Sims 1 ova porodica vam je davala neka upustvašto trebate raditi da bi oni bili dobro. Ako ste igrali The Sims 1 mogli ste zamjetiti da je Bob-a veoma teško natjerati na rad, jer čim bi malo radio na poslu morali bi ste ga dugo naspavati.Zašto, razlog nije poznat, mada ova obitelj nije izazvala baš neke razloge za pretragu. Ali i za ovu obitelj postoji velika priča. Poslije dugo vremena Betty je rodila bebu, djevojčicu koju je nazvala Brandi. Vrijeme je prolazilo a Brandi je postajala sve starija. Brandi je postala doba Teen. Bila je kao i svaka druga tinejdžerica, malo nervozna ali u duši dobra. Upoznala je vrlo zgodnog tenn-a Skip-a koji je živio nedaleko od njene kuće. Voljeli su se kroz čitavu srednju školu, a onda su se odlučili vjenčati. Nekoliko dana prije njene udaje umrli su joj roditelji, a pošto je bila u žalosti nije htjela svadbu, a pošto je ostala sama udala se za Skip-a ali bez svečanosti. Živjeli su dugo u miru i sreći, i dobili su sina. Njihov prvi sin zvao se Dustin. Kada je Dustin postao doba child, Brandi je ostala sama kod kuće sa Dustinom, a Skip je radio na poslu. Brandi je primjetila da je nešto ispred kuće pričao sa Bellom Goth, ali nije znala što. Sljedećeg jutra Bella je također dolazila, a Skip je rekao kako je došla jer idu zajedno na posao. Brandi i Skip su pred spavanje bili u intimnom trenutku. A malo kasnije dobila je još jednog dječaka Beau Broke. Kada je Skip odlazio na posao, Bella mu je rekla kako će ići u shoping zajedno sa djecom. No Brandi se kasnije predomislila i ostala kod kuće. Skip se vratio kući sa Bellom Goth misleći da nema nikog kod kuće. Skipe je još pred kućom poljubio Bellu,a to je vidjela i Brandi. U tom trenutku Brandi kao da je puklo srce i postala je zla. Bila je ljubomorna... Brandi, da bi se osvetila Skip-u, dok je on spavao, pri polazku u grad sa djecom je namjerno napravila požar u kući kako bi on umro. No, kada je on vidio požar u kuću je pozvao vatrogasce i oni ugasili su vatru. Brandin pokušaj nije uspio i onda je Skip-a ubila u bazenu. U The Sims 2 vidjeti ćete Brandi kao ženu, doba Adult sa dvoje djece, Dustinom koji je doba teen(i zaljubljen je u Angelu Pleasent), i Beau-a doba Todler. Naravno Skip-a ne možete naći u The Sims 2 jer ga je Brandi ubila.

Ovako izgleda Betty Newbie u The sims 1(desno) i The sims 2(lijevo):

Ovako izgleda Bob Newbie u The sims 1(desno) i The sims 2(lijevo):

Ovo su Brendi i Skip u braku:

U The Sims 3 ponovo dolaze Betty i Bob Newbie,doba adult,i izgledaju ovako:


Ovo je bio samo mali uvod u ove obitelji,no što će biti dalje igrač mora sam odlučiti...

Ovo je slika koja je izašla 2 mjeseca prije izlaska same igre The Sims 2,a nazvana je Predavanje dijamanta(Lecture diamond)



| 13:26 | Komentari (2) | On/Off | Print | # |