novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
ponedjeljak, 26.04.2010.

Tajne Bon voyage-a

The Sims 2-Bon Voyage je šesta po redu izdana ekspanzija igrice The Sims 2.U njoj vaš/i sms/i mogu otići na odmor.Ponuđene su vam tri destinacije:
Twikkii Island,Three lakes i Takemizu Village.Sva tri su jednako zanimljiva.Isto tako u tim destinacijama postoje i tajni lotovi,to su lotovi do kojih možete doći jedino uz pomoć karte koju ćete naći ako vaš sims kopa po pijesku na morskoj obali.Umjesto karte možete naći i neke kosti,te školjke raznih boja i oblika.U tajnim lotovima možete pronaći razna bića i dobro se zabaviti.Evo tih tajnih lotova i bića u njima:


Twikkii Island-skriveni lot je „Mysterious Hut“. Tu ćete sresti Wich Doctor i ako joj pomognete popraviti aparate u kući za nagradu će vam pokloniti voodoo lutku „mr.Mickles“ s kojom možete utjecati na druge Simse,kao npr.možete ih začarati da vam budu prijatelji,da se naljute,ugriju ili ohlade.

Three Lakes- skriveni lot je „Hidden Burrow“ gdje živi Bigfoot kojeg možete povesti kući ako se sprijateljite.Neki hakeri koji su hakirali igricu The Sims 2 Bon Voyage shvatili su da Bigfoot savršeno masira a još za svoju mašažu daje 10 000 aspiration points-a.

Takemizu Village-Skriveni lot je „Pagoda in the Shadows“ to je mjesto meditacije i tu živi Wise Old Men koji će vam ispričati Dragon Legend-legendu koju možete prepričavati svojim prijateljima. No ako želite da vam ispriča priču motati ćete mu se svidjeti,tako će vas jedino počastiti dobrom pričom.

Isto tako možete naići i na gusarski brod,pa ako vam se posreći u kapetanovoj kabini možete naći škrinju s blagom.

To je to o tajnama Bon voyage-a,nadamo se da vam je pomagao ovaj naš post.



Uploaded with ImageShack.us

| 21:06 | Komentari (0) | On/Off | Print | # |