novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
ponedjeljak, 24.05.2010.

Simlish

Sigurno ste primjetili da simsi ne pričaju nikokvim postoječim jezikom koji na svijetu postoje.Kao što postoje njemački,engleski,španjolski,grčki,i koji već ne jezici tako postoji i sims jezik a zove se Simlish.Evo vam nešto o njemu.

Simlish je izmišljeni jezik sadržan u EA Games Sims serije igara.Debitirao je u SimCopter, te se posebno istaknuto u The Sims, Sims 2 i Sims 3. Tim Sims razvojem stvorio se jedinstveni jezik Simlish eksperimentirajući s prijelom ukrajinski, francuski, latinski, finski, engleski i Tagalog. Simlish se može čuti u SimCity 4 i SimCity Societies, ali daleko rjeđe. Civilizirana stvorenja u Spore se također mogu učiti govoriti Simlish jezikom. Ona je također sadržana u mjeri Firaxis igre Sid Meiereva SimGolf. Dizajner Will Wright bio je svjestan potrebe za dijalog u igri, ali misli da je korištenje bi se uz stvarne jezike zvuk previše ponavljao i bi također bilo previše skupo zaposliti prevoditelje za neke svjetske jezike.

U početku, inspiriran Indijancima kod jezera iz Drugog svjetskog rata, kreator Sims Will Wright i jezika stručne Marc Gimbel predložio je eksperimentirao s Navajo jezik za stvaranje Simlisha. Međutim, oni na kraju odlučili da je Simlish najbolji kao "jezik" sačinjen od frfljanja riječi koje nisu mogle biti prevedene, tako da će njegovo značenje će otvoreni za maštu igrača. Wright je kasnije komentirao da je koristeći " glupi jezik "se pokazala pravi izbor razvoju, kako su ljudi sposobni za to zamišljao realnije nego što računalo može simulirati stvaran jezik.Stvarne zvuk Simlisha stvorenn je improvisationally putem glasovnih glumaca Stephena Kearin i Gerri Lawlor.


] Glazba
Sims smo bili u mogućnosti slušati glazbu Simlish na svojim jeftinim boomboxes ili fancy stereo od njegova nastanka, a od Hot Date, i oni su čuli glazbu na zvučnike na zid puno zajednice.

Vanjski umjetnici
Za The Sims 2 ekspanzija University i Nightlife, umjesto da stvaraju jedinstvene Simlish glazbu, glazbenik je mogao izrezati nove izvedbe njihovih pjesama s Simlish jezikom. Ti umjetnici su Annie, Pussycat Dolls, Dad Young, Cansei de Ser Sexy, Reggie i puni učinak, prihvaćanje, Go Betty Go, Steadman, Gabriella Cilmi, Faders, Adam Freeland, Luka Mojsije, DJ Hyper, Aly & AJ, Junkie XL, Lemon Jelly, MxPx, Scary Kids Scaring Kids, Timo Maas, Paramore, Barenaked Dame, Natasha Bedingfield, Veliki sjeverni, Lily Allen, Katy Perry, The Veronicas, Divlje Jagode i Nešto za rakete. Pjesme uključene u jednoj utakmici ovise o lokalizacije. Kajagoogoo's Too Shy se također pojavljuje na glazbi novog vala kanal. Britanac Fellow i synthpop umjetnika Howard Jones ponovo snimio svoj hit pjesmu "stvari se mogu samo dobiti bolje" Simlish. On se također pojavljuje na kanalu novog vala.

Keke Palmer pridonijeli pjesmom "Igra Song" od nje album, tako uncool u Simlish za Fashion Stuff.

Black Eyed Peas je također pridonijelo snimanjem nove pjesme ekskluzivno za Urbz: Sims u grad. Također su ponovno snimljene "Shut Up" i "Let's Get It Started". Izdali su EP "Let's Get It Started: Urbz Edition" koji značajke Engleski singl verzija pjesme i Simlish verziju koja je sadržanu u igri, EP sadrži Simlish pjesmu "Friddy Dope", koje se mogu čuti u igri, a novi engleski pjesmu, "Sticky". Pjesma je dodijeljen u igri, ali ne može čuti bilo gdje u njemu.

Breadbox Band, snimio svoju pjesmu "N" za omot sezone ekspanzije zajedno s gov't mazgu i String Cheese Incident

Britanski elektronički bend Depeche Mode snimio Simlish-jezik inačici njihov singl "Suffer Well" za Open for Business.

Heavy metal bend Anthrax napravio Simlish verziju njihova pjesma "It's Dark odmah" s njihovog albuma stanje euforije u The Sims.

Barenaked Ladies ponovno snimljene tri pjesme ("Easy", "Što Let Down", "Wind It Up") iz Barenaked Ladies mene su u Simlish za upis na Family Fun Stuff Pack. Skye Sweetnam snimila svoju pjesmu "Boyhunter" u Simlish prije njegove pojave na njenom albumu Sound Soldier. Nekoliko umjetnika ponovno snimio hit pjesme u Simlish za Kućni ljubimci ekspanzija, uključujući i Aly & AJ rade svoj Chemicals React [5] (Simlish verzija Kemikalije reagiraju može se preuzeti u iTunes), Flaming Lips sa "slobodni radikali" , Pussycat Dolls sa svojim vrhu grafikona hit "Don't Cha", Format s "kompromis", te Spremanje Jane s "Girl Next Door". U verziji Španjolski, La Oreja de Van Gogh remake njihov hit "Dulce Locura". Bend malbec je također imao svoju pjesmu "S obzirom na Times" prevedene na Simlish.

Država umjetnik Kauboj Troy i snimio svoju pjesmu "I Play Piletina sa Vlak" u Simlish za ekspanziju.

Lily Allen ponovno snimila svoj hit "Smile" u Simlish, koji ima i glazbeni video, featuring "sim Lily Allen". On je gledao preko 5 milijuna puta na YouTube stranicama. [6]

U omot Seasons ekspanzija, The Veronicas su ponovno snimili svoj singl "When It All Falls Apart". Breadbox Band je također dodao svoju pjesmu "N". Pop zvijezda Tata Young pridonio Simlish verziju svoje pjesme "Zoom".

Natasha Bedingfield je također snimio novu pjesmu u Simlish. Pjesma, kao i novi album, pod nazivom "Pocket Full of Sunshine" (što je američka verzija njezine NB), te se pojavila u The Sims 2 Proširenje Pack, The Sims 2: slobodno vrijeme.

Celtic bend Gaelic Oluja je Simlish verziju njihova pjesma "Scalliwag" s njihovog albuma donijeti Yer Wellies. Ona se pojavljuje u The Sims 2: Bon Voyage i Sims 2: Castaway.

NLT snimio svoju pjesmu "That Girl", u Simlish.

Katy Perry's song "Hot n 'Cold" mogućnosti u The Sims 2: Apartment Life

Gabriella Cilmi snima "Sweet About Me" u Simlish za Sims 2.

Paramore snima "Pressure" u Simlish za Sims 2 na PlayStation 2, GameCube i Xbox.

U The Sims 2 za PS2, Ryan Furguson pjesmi "Odjednom" je "prevedena" na Simlish.

Metal čin Divlje Jagode snimio "Kao svjetlost muha" u Simlish za Sims 2.

Nelly Furtado snimio "Manos al Aire" u Simlish za Sims 3: World Adventures. Glazba video je učitana na YouTube. Također Katie Melua je "Ako gase" (izvorno pjeva Hollies) je nastupila u "World Avanture", a također se može naći na YouTube.

Također je otkrio da je Rise Against pjesmi "Savior" će imati Similish verziju u nadolazeće EP "The Sims 3: Ambicije", kao što je potvrđeno i da je u Prikolica za EP.

Matt i Kim je njihova pjesma "Daylight" u simlish s video za Svjetsko Adventures koja se može vidjeti na web stranici sims3.

Lady prije rata snimio svoju pjesmu, "Need You Know" za Sims 3 ekspanzija, "Ambicije".

[Uredi] Autor: Simlish

U ovaj screenshot, preuzeti iz The Sims 2, napisao Simlish pojavljuje slične simbole zodijaka, preuzeta iz Wingdings font.Signs u Sims igre obično ne sadrže tekst, ali se sastoje isključivo od grafike. Na primjer, pet shop prijavite se prikazuje Unleashed šapa, znak stop u Hot Date prikazuje bijelu ruku, te u The Sims 2 znak za trgovine prikazuje rog obilja.

U The Sims, naslov SimCity Times je vidljivo na dnevne novine, na engleskom i Comic Sans MS fontu. Igra koristi modificirana verzija ovog fonta, dodajući simbol za Simoleon, koji sliči §.

U The Sims 2, većina teksta je tek razlikuje po vrlo blizu zumira. Na knjiga obuhvaća, novine i noćni život je "Sims mora oprati ruke" znak, natpis je sve nonsens likovi koji nose o koliko sličnosti Latinica kao i kod ćirilicom. Gotovo ni stvarni likovi od svih poznatih abecede koriste. Kada se Simsi pisati romane ili seminarskih radova, dingbats od Wingdings font pojavljuju kao tekst na zaslonu. Bilježnica za domaću zadaću sadrže pisanje sastavljen od slučajnih linije.

U The Sims 2, Simlish riječi povremeno pojavljuju na televiziji ekrana. Oni su pisani u istom Simlish abecede je gore opisano, ili pomoću fonta Wingdings za izradu simbola poput Aum ili znakova zodijaka. U The Sims 2 University, osam "SimGreek Letters" pojavio kao znakovi namijenjeni za bratstvo i sestrinstvo kuća. Sveučilište sadrži najviše nedvosmislene postojanje stvarne engleskog jezika u cjelini Sims 2 serije, riječi "Open House" prikazani su na ukrasnim noteboard u gornjem desnom najavu raznim vremenima. Može se samo vidjeti na vrlo blizak zumiranje i nešto je pomiješano zbog JPEG kompresije. Većina ostalih pojava engleski su logotipa za Maxis, Electronic Arts, ili GameSpot. Također, video igre SSX3, Sims Bustin 'Out, SimCity 4 i The Sims 3 (dostupno isključivo u g. Skroman računalu objekta u FreeTime, donio gospodin Skroman, Rod Humble Sim karaktera), naći na Simljana računala i TVs imati brojeve i slova i engleskog tepih iz H & M Fashion Stuff pack obilježja slova H & M. Marketing Sims 2: Free Time sadrži izvatke iz folirant "hobi magazina" s naslovnice tekstove nosi neke sličnosti s latinicom. Na primjer, jedan magazin o automobila Restauraciju je naslov koji se može čitati kao "skitbil", što znači "automobil sranje" ili "loši su automobilom" u Švedski. U Create-A-Sim neke odjeća je pisanje na njima.

Spavanje Simsi ilustrira Zs plutajući oko glave, kao što je uobičajeno u stripovima.

Ako Sezone EP je instaliran, kad Sims igru Marka Pola, kažu Timla Turno, upućivanje na Tim Letourneau, jedan od producenata.

Također, kada vozilo stigne na parceli, broj ploča prikazuje stvarne brojeve, na sličan način, policijski automobili u igri su brojevi 329 na vrhu njih. Kad sim igra na Electronic Entertainment, "EA Games" se spominje u engleskom, ali "Challenge Everything" je u Simlish.

U The Sims Online, međutim, sve je tekst na engleskom jeziku.

U trailer za Sims 3, Bill odbora u gradu je prikazano na video prikazom lokalni celebrity koji je kasnije u prikolicu obavlja za grad, odnosno Uskoro se može pročitati lako, sa slovima samo se okrenuo različitim smjerovima. Ostatak teksta na jumbo plakat je uobičajena Simlish, i nečitak.

The Sims izvan
Kroz 'SIM' žanru stvorio Will Wright, gotovo sve igre će koristiti Simlish na isti način da Sims učinio. Na primjer, u većini igara SimCity, građani se mogu čuti razgovor ako se zumira dovoljno blizu [nedostaje izvor]. Na sličan način, bića stvorena sa primata spore u ustima će također razgovarati u Simlish, i lebdeći iznad grad će inspirirati frfljanje razgovora iz mase u nastavku.

^ Celeste Biever (24. rujna 2008). "Razgovor: igre magistra. New Scientist (Reed Business Information) 199 (2675).
^ "Gonna Play Sims? You Gotta Govori Simlish". Igre pamet. 2008/09/08. http://gaming.savvy-cafe.com/2008/09/gonna-play-the-sims-you-gotta-speak-simlish/. Dobavljeno 2009/02/15. "Glumci koji su radili na Simsi pripisuje zapravo davanje glasa za Simlish jezik. Ti glumci su bili Stephen Kearin i gerri Lawlor".
^ Make Your Own Superstar Soundtrack CD!, Thesims.ea.com. Preuzeto 14. listopada 2007.
^ EA i Aly & AJ surađivati na potpis pjesmu za The Sims 2: Pets od GameZone. 1. ožujak 2007.
^ Http://www.youtube.com/watch?v=rJsZhiOhUVg
[Uredi] Vanjske poveznice
Mrlja na: Simlish stilist Robi Kauker. Simlish glazbe u The Sims 2: University
Neke pjesme u Simlish. Službena stranica The Sims 2.
Službeni Simlish Lekcije. Službena stranica The Sims.
Big Simlish Rječnik Big Simlish rječnik konac na Sims 2 Forum (BBS)
[Uredi] Glazbeni video
Lily Allen - Smile (Simlish) Music Video - Lily Allen je "Smile" u Simlish
Azra Music Video na YouTube
Natasha Bedingfield music video na YouTube
Katy Perry - Hot N 'Cold (Simlish) Music Video - Katy Perry "Hot N' Cold" u Simlish.
Nelly Furtado Simlish Glazba Video Manos al Aire na YouTube

To bi bilo to od sims jezika.Nadamo se da ste se zabavili I ponešto korisno naučili.I,da žao nam je zbog lošeg prijevoda jer to je prevedeno preko Goggle prevoditelja a kao što I znate on ne može prevesti sve točno kako je.Eto to je to.


| 22:09 | Komentari (1) | On/Off | Print | # |